Visie en aanpak begeleiding

De erfelijke eigenschap van hooggevoeligheid zie ik als een gave. Je zou het kunnen vergelijken met een A-merk in de supermarkt. Vandaar de naam A-gave. De naam van deze plant is voor mij bovendien een knipoog naar de natuur, waarmee ik me sterk verbonden voel. Mijn visie is dan ook om jou je eigen natuur weer te laten beleven zodat je voortaan stevige grond onder de voeten hebt. Dat stelt je in staat om in deze wereld je eigen natuurlijke plek in te nemen en je daar goed bij te voelen.

Mijn aanpak is nuchter, met oog voor de realiteit waarin je verkeert. We zullen samen stappen zetten zodat je na de begeleiding zelfstandig verder kunt. Enthousiasme en humor zijn voor mijn sleutelwoorden in het dagelijks leven.

Op www.eszenzz.nl staat de HSP-3-in-1-test en de achtergronden van deze test. Uit de antwoorden blijkt of je bovengemiddeld sensitief bent en bovendien wordt duidelijk waar je goed mee om kunt gaan (je krachten) en wat je moeilijk vindt (je klachten). Stuur je antwoorden op naar mij en aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak. Ik help je graag op weg.

Mijn HSP-praktijk is gevestigd in Lemmer, waar zowel Nederlands sprekende als Friestalige cliŽnten welkom zijn.

Mijn motto is: van klacht naar kracht.